AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü

- AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığınca, partinin 17. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla eski TBMM binası ile AK Parti Genel Merkezi arasında bisiklet turu düzenlendi

14 Ağustos 2018 Salı 16:30
AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü

 AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığınca, partinin 17. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla eski TBMM binası ile AK Parti Genel Merkezi arasında bisiklet turu düzenlendi

Partinin ilçe teşkilatlarına mensup gençlerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe bisikletleriyle katılan gençler, eski TBMM önünde toplantı.

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Özdemir, burada yaptığı açıklamada, il ve ilçe gençlik teşkilatları olarak partinin kuruluşunu yine gençlerle beraber ilk günkü heyecanla kutlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Gençleri her zaman el üstünde tutan, öne çıkaran ve yedek kulübesinde değil, sahada görmek isteyen bir partinin gençlik kolları mensupları olduklarını ifade eden Özdemir, "genç AK Partililer olarak partinin kuruluşunu pedal çevirerek, genç işi bir etkinlikle kutlanmak istediklerini" söyledi.

Özdemir, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana birçok mücadelenin üstesinden geldiğini, son günlerde yaşanan ekonomik atakları da etkisiz hale getireceğini vurguladı.

Açıklamanın ardından katılımcılar, AK Parti Genel Merkezi'ne doğru pedal çevirdi.

Son Güncelleme: 14.08.2018 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.