AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan'dan terör gazisi askere ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Şırnak'ta 1 Ağustos'ta terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan er Oğuzhan Kök'ü evinde ziyaret etti.Doğan, 71 Evler Mahallesi’nde yaşayan...

09 Ağustos 2018 Perşembe 16:24
AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan'dan terör gazisi askere ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Şırnak'ta 1 Ağustos'ta terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan er Oğuzhan Kök'ü evinde ziyaret etti.

Doğan, 71 Evler Mahallesi’nde yaşayan baba Hüseyin ve anne Fatma Kök ile gazi er Oğuzhan Kök'ü ziyaret ederek, Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

"Gazi olan Oğuzhan Kök gibi evlatlarımız bu vatan için mücadele ediyor" diyen Doğan, şunları söyledi:

"Şehitlerimizin ve gazilerimizin bu vatan için yaptıklarını ne yapsak ödeyemeyiz, onlara minnettarız. Hain terör örgütü PKK ve destekçilerinin hain emellerine ulaşmalarına asla izin vermeyeceğiz. Şehit ailelerimizin, gazi ve ailelerinin her zaman yanındayız." dedi.

Doğan'ın ziyareti sırasında AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı da telefonla arayarak er Oğuzhan Kök ile bir süre görüştü.

Anahtar Kelimeler:
GaziEskişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.