AK Parti Sivas Milletvekili Ekinci, Zara'da partililerle bir araya geldi

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Zara ilçesinde partililerle bir araya geldi.AK Parti Zara İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Ekinci, İlçe Başkanı Ahmet Okur'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Buradan...

05 Haziran 2021 Cumartesi 16:54
AK Parti Sivas Milletvekili Ekinci, Zara'da partililerle bir araya geldi

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Zara ilçesinde partililerle bir araya geldi.

AK Parti Zara İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Ekinci, İlçe Başkanı Ahmet Okur'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Buradan Kaymakamlığa geçen Ekinci, Kaymakam Mehmet Sayın'ı makamında ziyaret ederek, ilçede yapılan ve yapılması planlanan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Ekinci, "Kovid-19'a karşı aşılama çalışmaları devam etmektedir. Uzun bir süre etkisini hissettiğimiz salgın, aşılama çalışmalarının tamamlanmasıyla ülkemizde son bulacaktır. Bu süreçte vatandaşımızdan esnafımıza çeşitli destekler sağlanırken, banka faizleri de düşürüldü." dedi.

Ekinci'nin ziyaretlerine, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, Sivas Belediyesi Meclis Üyesi Ayla Çetinel ile AK Parti Zara İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuğba Şahin eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.