AK Parti Sivas Milletvekili Soluk, Zara'da incelemelerde bulundu

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, incelemelerde bulunmak üzere Zara ilçesine geldi.Yapımı devam eden Millet Bahçesi ve saat kulesi şantiyesinde incelemelerde bulunan Soluk, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.Eski...

29 Haziran 2021 Salı 17:42
AK Parti Sivas Milletvekili Soluk, Zara'da incelemelerde bulundu

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, incelemelerde bulunmak üzere Zara ilçesine geldi.

Yapımı devam eden Millet Bahçesi ve saat kulesi şantiyesinde incelemelerde bulunan Soluk, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eski adliye lojmanı alanında da incelemelerde bulunan Soluk, burada yaptığı açıklamada, "642 toplu konutu ilçemize kazandırıyoruz. 700 konutluk üçüncü etabı da buraya kazandırdığımızda planlı bir yapılaşma sağlanmış olacak. Eski adliye lojmanlarının binası miadını doldurduğundan burası yıkılarak yerine 20 konutluk yeni bir lojman inşa edilecek. İnşaat halindeki hizmet binası da Zara Belediyesi ile anlaşarak arsa karşılığında devralındı. Burası İlçe Emniyet Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve hizmet birimlerinin yer alacağı hizmet binası olarak açılacak." dedi.

Hizmetlerin aksamadan devam ettiğini ifade eden Soluk, yeni projelerle Sivas ve ilçeleri ile ülke genelinde yatırımların devam edeceğini vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
ZaraMehmet Habib Soluk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.