AK Parti Yeşilhisar İlçe Başkanlığı'nın yeni binası açıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yeşilhisar İlçe Başkanlığı'nın yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç'a AK Parti...

18 Nisan 2022 Pazartesi 12:05
AK Parti Yeşilhisar İlçe Başkanlığı'nın yeni binası açıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yeşilhisar İlçe Başkanlığı'nın yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç'a AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan da eşlik etti.

Yeni ilçe başkanı Hasan Bedirhanbeyoğlu'na da görevinde başarılar dileyen Büyükkılıç, partililerle sohbet etti.

Öte yandan Büyükkılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç ile Yeşilhisar Belediyesinin düzenlediği iftar programına da katıldı.

Programda masaları dolaşıp, ilçe sakinleri ile sohbet eden Büyükkılıç, vatandaşların ramazan aylarını tebrik etti.

Büyükkılıç, programda yaptığı konuşmada, "Çalışacağız, bizi sevenleri mahcup etmeyeceğiz. Gayret edeceğiz, ilçemize, şehrimize layık olacağız. İlçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Her işin ilacı birlik ve beraberliktir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.