AK Parti Yunak ilçe teşkilatının mutlu günü

KONYA (AA) - AK Parti Yunak İlçe Yönetim Kurulunda, insan haklarından sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Medine Cura ile halkla ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Sinan Alcı, yaşamlarını birleştirdi. AK Parti Yunak ilçe teşkilatı,...

09 Temmuz 2018 Pazartesi 15:07
AK Parti Yunak ilçe teşkilatının mutlu günü

KONYA (AA) - AK Parti Yunak İlçe Yönetim Kurulunda, insan haklarından sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Medine Cura ile halkla ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Sinan Alcı, yaşamlarını birleştirdi.

AK Parti Yunak ilçe teşkilatı, yönetim kurulunda başkan yardımcısı olarak görev yapan Medine Cura ve Sinan Alcı'nın nikah töreninde bir araya geldi.

Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan tarafından kıyılan nikahta, çiftin şahitliklerini AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu ve AK Parti Yunak İlçe Başkanı Tahir Kuru yaptı.

Milletvekili Erdem, nikah kıyılmasının ardından yaptığı konuşmada, evliliğin ve aile kavramının toplum için çok önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Çifte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üç çocuk sözünü de hatırlatan Erdem, "Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah kerim. Kendilerinden en az üç çocuk bekliyoruz. Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.