AK Parti'den "Sevgi Yürüyüşü"

- AK Parti Mamak İlçe Teşkilatınca "Sevgi Yürüyüşü" düzenlendi - Etkinliğe, AK Parti Ankara Milletvekili adayları Fatih Şahin ve Ali İhsan Arslan da katıldı

23 Haziran 2018 Cumartesi 15:52
AK Parti'den

ANKARA (AA) - AK Parti Mamak İlçe Teşkilatınca, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde "Sevgi Yürüyüşü" düzenlendi.

Mamak İlçe Teşkilatının düzenlenen yürüyüşe, AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili adayı Fatih Şahin'in yanı sıra diğer milletvekili adayları Ali İhsan Arslan, Elif Rabia Toptancı, Gökçer Doğan ve Fatma Öncü, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve ilçe teşkilat üyeleri de katıldı.

Tıp Fakültesi Caddesi'nden Dikimevi'ne kadar devam eden yürüyüşte, milletvekili adayları esnafla sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.