AK Parti'li Acar'dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.Acar, mesajında, tüm insanların kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması, insan sağlığının korunması ve mevcut sağlık...

14 Mart 2022 Pazartesi 15:18
AK Parti'li Acar'dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Acar, mesajında, tüm insanların kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması, insan sağlığının korunması ve mevcut sağlık sorunlarının giderilmesinin toplumların en önemli hedefi olduğunu vurguladı.

Türkiye'de son yıllarda sağlık sektöründe çok önemli gelişmeler yaşandığını, bu sayede sunulan hizmetlerin kalitesinin yükseldiğini belirten Acar, şunları kaydetti:

"Sağlıklı bir toplumun, sağlıklı bireyler yetiştirmekle mümkün olacağının bilincinde olan devletimiz tüm ülkeyi kuşatan sağlık yatırımlarıyla vatandaşlarımızın sağlık gereksinimlerine kaliteli hizmet anlayışıyla cevap vermektedir. Şehir Hastanelerinin de hizmete başlaması ve yapılan önemli gelişmeler sayesinde Kovid-19 salgını dönemi dünyanın birçok yerinde problem olurken, bilinçli bir salgın dönemi yönetilmesinde önemli bir katkısı olmuştur. Sağlık sektöründe çalışan bütün arkadaşlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, özverili çalışmalarından ve emeklerinden dolayı hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunarım."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.