AK Partili milletvekillerinden Pursaklar'a ziyaret

ANKARA (AA) - AK Partili bazı milletvekilleri, Pursaklar ilçesini ziyaret etti.AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, Tekirdağ Milletvekili...

14 Ekim 2021 Perşembe 12:07
AK Partili milletvekillerinden Pursaklar'a ziyaret

ANKARA (AA) - AK Partili bazı milletvekilleri, Pursaklar ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül ve Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'e ziyarette bulundu.

Milletvekillerini belediye önünde karşılayan Çetin, makamında gerçekleşen ziyarette milletvekilleri belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ardından milletvekilleriyle endemik vadiyi ziyaret eden Çetin, "Değerli milletvekillerimiz ziyaretleri ile bizleri mutlu ettiler. Bizler de gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla ve devam eden projelerimizle ilçemizi marka bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.