AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti'nin kuruluşunun 17. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Duruay, mesajında, 14 Ağustos 2001'de AK Parti'nin kurulmasıyla Türk siyasetinde yeni bir devrin kapılarının...

14 Ağustos 2018 Salı 14:26
AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti'nin kuruluşunun 17. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Duruay, mesajında, 14 Ağustos 2001'de AK Parti'nin kurulmasıyla Türk siyasetinde yeni bir devrin kapılarının aralandığını belirtti.

AK Parti'nin başta millet iradesine saygı düşüncesi olmak üzere siyasi ahlak, demokrasi ve siyasi erdem anlayışlarını Türk siyasetine adeta nakşettiğini kaydeden Duruay, AK Parti'nin kuruluşu ile sadece Türk siyasetinde değil dünya siyasetinde söz sahibi, mağdur ve mazlumların sesi olma gayesini düstur edindiğini vurguladı.

Duruay, ABD'nin Türkiye yönelik yaptırımlarına da değinerek, şunları kaydetti:

"AK Parti kuruluğu ilk günkü ruhla milli şuur ve tarihsel sorumlulukla ülkemizi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2023 vizyonundaki devasa projelerle milletimize hizmet etmeye devam edecektir. '2023 lider ülke Türkiye' projesini akamete uğratmak isteyen tüm küresel hesapları bozacaktır. Nasıl ki ülkemiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 17-25 Aralık siyasi operasyonunu, 15 Temmuz askeri darbe girişimini ve türlü oyunları boşa çıkardıysa bugün ülkemize yönelik yapılan ekonomik saldırıyı da boşa çıkaracaktır. Büyük Türkiye düşü kuran AK kadrolar bu badireyi de atlatacak, yılmayacak, yorulmayacak ve kazanacaktır. Türk milletinin bekası için nice 17 yıllar var olacaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.