Akdağmadeni Belediyesi 5 bin çilek fidesi dağıttı

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni Belediyesi tam kapanma sürecinde vatandaşların evlerinde sıkılmamaları, verimli zaman geçirmeleri ve toprakla temasta olmalarını sağlamak amacıyla 5 bin çilek fidesi dağıttı.Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın,...

30 Nisan 2021 Cuma 15:45
Akdağmadeni Belediyesi 5 bin çilek fidesi dağıttı

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni Belediyesi tam kapanma sürecinde vatandaşların evlerinde sıkılmamaları, verimli zaman geçirmeleri ve toprakla temasta olmalarını sağlamak amacıyla 5 bin çilek fidesi dağıttı.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, "Toprakla aramıza mesafe koymayalım" sloganıyla vatandaşlara çilek fidesi dağıttıklarını belirtti.

Yalçın, 17 günlük tam kapanma sürecinde vatandaşların evlerinde verimli zaman geçirmelerini istediklerini ifade ederek, "Vatandaşımızın evleri bahçe olsun düşüncesiyle ilçemizde çilek fidesi dağıtımı yaptık. Çilek fideleri karantina sürecinde yeşerecek. İnşallah 17 Mayıs'ta güzel bir başlangıç yaparak bu zor günleri geride bırakacak, vatandaşlarımızla bir arada olacağımız sağlıklı günlere ulaşacağız." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Yozgat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.