Akdağmadeni Belediyesi Sağlık Merkezi açıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Akdağmadeni Belediyesi tarafından yapılan Sağlık Merkezi hizmete açıldı. Açılışta konuşan Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, ilçede eksikliği hissedilen bir projeyi daha hayata geçirmekten mutluluk...

15 Mart 2021 Pazartesi 17:24
Akdağmadeni Belediyesi Sağlık Merkezi açıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Akdağmadeni Belediyesi tarafından yapılan Sağlık Merkezi hizmete açıldı.

Açılışta konuşan Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, ilçede eksikliği hissedilen bir projeyi daha hayata geçirmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Yalçın, merkezde tansiyon takibi, şeker ölçümü, yara bakımı gibi basit tıbbi müdahaleler ve solunum fonksiyon testinin yapılacağını belirterek, "Sağlık merkezimizde beslenme ve diyet uzmanımızın kontrolünde obezite ile mücadele ve sağlıklı yaşam önerileri halkımıza sunulacak." dedi.

Özellikle son dönemlerde artan bağımlılık konusunda halkı bilinçlendirmeyi ve mağdur vatandaşlara yardımcı olmayı asli vazife olarak gördüklerini aktaran Yalçın, "Yönetim anlayışımızdaki bu bakış açısına istinaden Yeşilay gönüllüsü personelimiz sağlık merkezimizde her türlü bağımlılıkla mücadelede vatandaşımızın yanında olacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.