Akpınar ilçesindeki bazı köylerin yolları tamamlandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Akpınar ilçesinde bazı köylerde yol yapım çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.Kırşehir İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, alt yapı ve dolgu işleri tamamlanan Hacıselimli...

13 Temmuz 2021 Salı 17:19
Akpınar ilçesindeki bazı köylerin yolları tamamlandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Akpınar ilçesinde bazı köylerde yol yapım çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Kırşehir İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, alt yapı ve dolgu işleri tamamlanan Hacıselimli ve Karaova köylerini birbirine bağlayan 7 kilometrelik yola ikinci kat sathi, Çalıburnu köyü Taşkovan Mahallesi 1 kilometrelik yolun birinci kat sathi kaplama asfaltı atıldı.

Akpınar Kaymakamı Fatih Özcan, İl Genel Meclisi Başkanı Şaban Çelik, Özel İdare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, 2021 yılı asfalt ve yol yapım çalışmaları kapsamında yer alan Akpınar Hacıselimli- Karaova köyleri arası ve Çalıburnu köyü yol yapım çalışmasını inceledi.

Çelik, köylerin her alanda en iyi hizmeti alması için gayret gösterdiklerini belirterek, yol yapım çalışmalarında gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı ekiplere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
KırşehirKöy YoluAkpınar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.