Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'den, ramazan ayı mesajı

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.Dinçer, mesajında, İslam alemi tarafından büyük özlemle beklenen ramazan ayının tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde...

12 Nisan 2021 Pazartesi 15:21
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'den, ramazan ayı mesajı

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Dinçer, mesajında, İslam alemi tarafından büyük özlemle beklenen ramazan ayının tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde bulunarak, hemşehrilerinin mübarek ayını tebrik etti.

11 ayın sultanı mübarek ramazan ayına erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Dinçer, şunları kaydetti:

"Bütün bir İslam alemi olarak Ramazan-ı Şerif'e ulaşmanın manevi huzur, mutluluğunu yaşıyoruz. Ümit ederdik ki bu manevi atmosferi hep birlikte şehrimizin meydanlarında cadde sokak ve mahallelerinde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda iftar sofraları ile donatarak geçirelim. Lakin tüm dünyada ve ülkemizde etkisini kaybetmeyen Kovid-19 salgını sebebi ile yapacağımız kalabalık ortamlarla yapacağımız sosyal faaliyetlerimizi yapamıyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftarlarımızı yapamayınca biz de ihtiyaç sahibi ailelerimize günlük sıcak yemek göndererek iftar saatinde onların sofralarına katkıda bulunmak istedik. Geçtiğimiz ramazan ayında olduğu gibi bu ramazanda da hemşehrilerimize tahinli pide ikramı ve ramazan pidesi göndereceğiz. Ramazan-ı Şerif'in tüm hemşehrilerimize hayır ve bereket getirmesini temenni ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.