Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı "Destek Ol Gönülleri Kazan" kampanyası başlattı

AKSARAY (AA) - Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden adliye personelinin eşi için yardım kampanyası başlattığını duyurdu.Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, "Destek Ol Gönülleri Kazan"...

14 Aralık 2021 Salı 15:52
Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı

AKSARAY (AA) - Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden adliye personelinin eşi için yardım kampanyası başlattığını duyurdu.

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, "Destek Ol Gönülleri Kazan" sloganıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında adliye personeli N.E'nin eşi M.E'nin 7 Kasım'da beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Geride 1 eş ve 6 yetim çocuk bırakmıştır. Ailenin borçlarına ve ihtiyaçlarına bir nebze de olsun destek amacıyla Aksaray Valiliğinin oluruyla yardım kampanyası başlatılmıştır. Yardım kampanyası hesap bilgileri Türkiye Vakıflar Bankası: TR24 0001 5001 5800 7314 4796 74. Bilgi 0544 480 40 74 numaralı telefondan alınabilir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.