Aksaray'da ambulans ve 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da 4 araç ve ambulansın karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.Taşpazar Mahallesi Kafeler Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari araç ile 3 otomobil ve ambulans...

28 Nisan 2021 Çarşamba 13:29
Aksaray'da ambulans ve 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da 4 araç ve ambulansın karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Taşpazar Mahallesi Kafeler Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari araç ile 3 otomobil ve ambulans çarpıştı.

İhbar üzerine, bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada, kazaya karışan ambulanstan indiği sırada arkadan gelen aracın altında kalan Safiye Yumuşak (71) ile kaldırımda otururken araçların çarptığı Süleyman Demirci (82) yaralandı.

İtfaiye ekiplerinin 20 dakikalık çalışmasının ardından Yumuşak araçların altından çıkarıldı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Yumuşak'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Öte yandan ambulansın, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gören Yumuşak'ı karantina sürecini geçireceği evine götürdüğü belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
KazaYaralıAksarayAmbulans
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.