Aksaray'da bir kişinin kız kardeşiyle gördüğü genci darbetmesi güvenlik kamerasına yansıdı

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Sultanhanı ilçesinde bir kişinin, sosyal medyada kız kardeşiyle gezerken videosunu gördüğü genci darbetmesi güvenlik kamerasınca kaydedildi.Sultanhanı 1. Alaaddin Keykubat Anadolu Lisesi 1. sınıf öğrencisi S.B....

15 Eylül 2021 Çarşamba 14:41
Aksaray'da bir kişinin kız kardeşiyle gördüğü genci darbetmesi güvenlik kamerasına yansıdı

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Sultanhanı ilçesinde bir kişinin, sosyal medyada kız kardeşiyle gezerken videosunu gördüğü genci darbetmesi güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Sultanhanı 1. Alaaddin Keykubat Anadolu Lisesi 1. sınıf öğrencisi S.B. (15), 9 Eylül'de, erkek arkadaşı İ.S.N. ile birlikte gezdiği anın görüntülerini sosyal medyada paylaştı.

Videoyu gören S.B'nin ağabeyi İ.B. (31), İ.S.N'yi okulun yanındaki boş alana çağırdı.

İ.S.N'yi darbeden İ.B, daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

Bir marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde İ.B. ile İ.S.N'nin bir süre konuştuğu ve ardından İ.B'nin İ.S.N'ye defalarca vurduğu, yere yatırarak tekmelediği yer alıyor.

Öte yandan İ.B'nin Sultanhanı İlçe Emniyet Müdürlüğünce gözaltına alındığı ve çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.