Aksaray'da flamingoların yaşam alanlarını korumak için eğitim verildi

AKSARAY (AA) - Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tuz Gölü bölgesindeki flamingoların yaşam alanlarının korunması ve iyileştirilmesine yönelik çalışma başlattı.Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığınca başlatılan...

31 Mart 2022 Perşembe 16:18
Aksaray'da flamingoların yaşam alanlarını korumak için eğitim verildi

AKSARAY (AA) - Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tuz Gölü bölgesindeki flamingoların yaşam alanlarının korunması ve iyileştirilmesine yönelik çalışma başlattı.

Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığınca başlatılan çalışmalar kapsamında, Eskil ilçesinde, köy ve mahalle muhtarlarına, çiftçiler ile vatandaşlara eğitim verildi.

Eğitimde, flamingoların, yuvalama alanlarına, yavrulara zarar verecek olumsuzlukların nasıl önleneceği, alanda izinsiz avlanma, piknik, mangal gibi durumların yapılmaması gerektiği bilgisi verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.