Aksaray'da "Hızır Aksaray Projesi"

AKSARAY (AA) - Aksaray'da ihtiyaç sahipleri, yaşlılar, engelli, şehit yakınları ve gazilerin evlerinde ziyaret edilerek sorun ve ihtiyaçlarının değerlendirildiği "Hızır Aksaray Projesi"nin birinci yılında 2 bin 147 hane ziyareti...

14 Ocak 2022 Cuma 14:38
Aksaray'da

AKSARAY (AA) - Aksaray'da ihtiyaç sahipleri, yaşlılar, engelli, şehit yakınları ve gazilerin evlerinde ziyaret edilerek sorun ve ihtiyaçlarının değerlendirildiği "Hızır Aksaray Projesi"nin birinci yılında 2 bin 147 hane ziyareti gerçekleştirildi.

Proje kapsamında aktarılan sorunlardan 1968'inin olumlu olarak çözüme kavuşturulduğu öğrenildi.

Aksaray Vali Hamza Aydoğdu, yaptığı açıklamada, projenin bir samimiyet ve şefkat yükü taşıdığını söyledi.

Kent merkezi ve ilçelerde uygulanan projenin başarılı şekilde yürütüldüğünü belirten Aydoğdu, şunları kaydetti:

"Yapılan ziyaretlerde hane halkının varsa bir sıkıntı veya sorunu hızır sistemlerine işleyerek anlık olarak ilgili kamu kurumlarına yönlendiriyor. Hızır Aksaray sistemine düşen sorun ve taleplerle ilgili kurumlar tarafından 5 gün içerisinde çözüm üretilerek yapılan işlemle ilgili talep sahibine bilgi veriyor. Bu şekilde anlık ve hızlı gönüllü kamu hizmetini halkımıza sunmaktayız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.