Aksaray'da jandarma ramazan yardım kolisi dağıttı

AKSARAY (AA) - Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ramazan ayı dolayısıyla 198 aileye yardım kolisi dağıttı.Vali Hamza Aydoğdu, İl Jandarma Komutanlığı avlusunda düzenlenen törende, ramazan ayları birlik ve beraberliğin, kardeşliğin...

21 Nisan 2022 Perşembe 14:21
Aksaray'da jandarma ramazan yardım kolisi dağıttı

AKSARAY (AA) - Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ramazan ayı dolayısıyla 198 aileye yardım kolisi dağıttı.

Vali Hamza Aydoğdu, İl Jandarma Komutanlığı avlusunda düzenlenen törende, ramazan ayları birlik ve beraberliğin, kardeşliğin en güzel örneklerinin verildiği bir ay olduğunu söyledi.

Kentte hep birlikte güzel işlere imza attıklarını anlatan Aydoğdu, şöyle konuştu:

"İnşallah bayram öncesinde 10 bin çocuğa bayramlık dağıtacağız. Üniversiteyi gurbette okuyan 6 bin öğrencimizi hazırladığımız projeyle ailelerle buluşturuyoruz. Hem çocuklarımız aile sıcaklığını yaşıyor hem de güzel hikayeler biriktiriyor. Dünyada bu kadar olumsuzluğun yayıldığı bir ortamda Aksaray'da iyilik meşalesini yakmak, vatan aşığı insanların şiarıdır. Bizler sizinle gurur duyuyoruz. Sizler Türk bayrağının dalgalandığı her yerdesiniz. Bizler geceleri evimizde rahat uyurken vatanımızı ve bayrağımızı koruyorsunuz. Çok fedakarca çalışıyorsunuz. Sizler bizim gurur kaynağımızsınız."

Yapılan duanın ardından yardım kolilerini taşıyan araçlar ailelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.