Aksaray'da kendini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan zanlı tutuklandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, telefonda kendisini polis olarak tanıttığı kişinin 12 bin avrosunu dolandırdığı iddia edilen zanlı tutuklandı.Taşpınar Mahallesi'nde ikamet eden M.S'yi telefonla arayıp kendisini polis olarak tanıtan kişi,...

22 Nisan 2022 Cuma 16:57
Aksaray'da  kendini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan zanlı tutuklandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, telefonda kendisini polis olarak tanıttığı kişinin 12 bin avrosunu dolandırdığı iddia edilen zanlı tutuklandı.

Taşpınar Mahallesi'nde ikamet eden M.S'yi telefonla arayıp kendisini polis olarak tanıtan kişi, "Bir suça adınızın karıştığını tespit ettik, şüphelileri yakalamak için evinizdeki altın ve paraları incelemek üzere emniyete götüreceğiz." dedi.

M.S, telefonla arayan kişinin hesabına 12 bin avro gönderdi. Bir süre sonra M.S. ile tekrar iletişime geçen dolandırıcılar, ev ve arsa tapularının da üzerlerine geçmesinin gerektiğini söyledi. Dolandırıldığını anlayan M.S. durumu polis ekiplerine bildirdi.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, yaptıkları çalışmanın ardından kente tapuları almaya gelen şüpheli H.B'yi (21) yakaladı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen H.B, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.