Aksaray'da koltuk değneği içine gizlenmiş uyuşturucuyu narkotik köpeği buldu

AKSARAY (AA) - Aksaray'da operasyonda koltuk değneği içine gizlenmiş uyuşturucuyu narkotik köpeği "Bixi" buldu, 4 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ekipleri, uyuşturucu kullanımı ve satışıyla...

19 Kasım 2020 Perşembe 17:07
Aksaray'da koltuk değneği içine gizlenmiş uyuşturucuyu narkotik köpeği buldu

AKSARAY (AA) - Aksaray'da operasyonda koltuk değneği içine gizlenmiş uyuşturucuyu narkotik köpeği "Bixi" buldu, 4 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ekipleri, uyuşturucu kullanımı ve satışıyla mücadele çalışmaları kapsamında takip ettikleri S.S. (36), H.. (37), E.K. (36) ve İran uyruklu A.T'nin (36), kent merkezindeki ikametlerine operasyon düzenledi.

Narkotik köpeği "Bixi"nin desteğiyle yapılan aramalarda, koltuk değneği içine gizlenmiş çeşitli miktarlarda sentetik kannabinoid ve metamfetamin ile ikametlerin gizli bölmelerinde esrar, sahte para, pompalı tüfek ele geçirildi.

Gözaltına alınan 4 şüpheli, polis merkezine götürüldü.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.