Aksaray'da miras kavgasında gelinini öldüren ve ev hapsi cezası verilen zanlı, savcılığın itirazı üzerine tutuklandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da miras meselesi yüzünden çıkan kavgada, gelinini öldürüp 3 çocuğu ve damadını da yaraladığı iddiasıyla ev hapsi cezasına çarptırılan şüpheli, savcılığın itirazı üzerine tekrar gözaltına alınarak tutuklandı.Laleli...

04 Nisan 2021 Pazar 12:21
Aksaray'da miras kavgasında gelinini öldüren ve ev hapsi cezası verilen zanlı, savcılığın itirazı üzerine tutuklandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da miras meselesi yüzünden çıkan kavgada, gelinini öldürüp 3 çocuğu ve damadını da yaraladığı iddiasıyla ev hapsi cezasına çarptırılan şüpheli, savcılığın itirazı üzerine tekrar gözaltına alınarak tutuklandı.

Laleli Mahallesi 4565 Sokak'ta 2 Nisan'da yaşanan olayın ardından gözaltına alınan Cemal Çınar'a (89) ev hapsi cezası verilmesine savcılık itiraz etti.

İtirazın hakimlikçe kabul edilmesinin ardından zanlı Cemal Çınar hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

Polis ekiplerince yeniden gözaltına alınan zanlı, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

- Olay

Aksaray'da 2 Nisan'da miras meselesi yüzünden çıkan kavgada, Cemal Çınar (89), bıçakla Muammer, Mustafa, Gülsever, gelini Döndü ve damadı Süleyman Çınar'ı yaralamıştı. Gelin Döndü Çınar, hastanede hayatını kaybetmişti.

Gözaltına alınan Cemal Çınar ile tedavisi tamamlanan Muammer, Mustafa ve Gülsever Çınar adliyeye sevk edilmiş, Cemal Çınar nöbetçi sulh ceza hakimliğince ev hapsi cezasına çarptırılmış, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Anahtar Kelimeler:
MirasAksarayGelin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.