Aksaray'da okulların temizlik, bakım ve onarımlarını eski yükümlüler yapacak

AKSARAY (AA) - Aksaray'da 18 okulun genel temizlik, bakım ve onarımlarını kamu hizmeti etkinliği kapsamında denetim tedbiri uygulanan yükümlüler yapacak.Adalet Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığınca ortak uygulanacak ve aynı anda 81 ilde...

21 Ocak 2019 Pazartesi 14:06
Aksaray'da okulların temizlik, bakım ve onarımlarını eski yükümlüler yapacak

AKSARAY (AA) - Aksaray'da 18 okulun genel temizlik, bakım ve onarımlarını kamu hizmeti etkinliği kapsamında denetim tedbiri uygulanan yükümlüler yapacak.

Adalet Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığınca ortak uygulanacak ve aynı anda 81 ilde başlayacak program Aksaray’da Kılıçaslan Ortaokulunda başlatıldı.

Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal'ın katılımıyla başlatılan çalışmalarda, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında belirlenen 18 okul her gün 20 kişiden oluşan yükümlüler tarafından temizlenecek.

Yükümlüler kamu hizmeti etkinliği programında okulların çevre düzenlemesi ve bakım onarımları da gerçekleştirecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.