Aksaray'dan kısa kısa

AKSARAY (AA) - Aksaray Aile Hekimleri Derneğinin (AKAHED) aşı konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlediği resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.AKAHED Başkanı Şenol Atakan ve yarışmada...

31 Mayıs 2022 Salı 15:23
Aksaray'dan kısa kısa

AKSARAY (AA) - Aksaray Aile Hekimleri Derneğinin (AKAHED) aşı konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlediği resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

AKAHED Başkanı Şenol Atakan ve yarışmada dereceye giren öğrenciler Vali Hamza Aydoğdu'yu ziyaret etti.

Böyle önemli bir projede çocuk ve gençlerin bilinçlendirilmesinin önemli olduğunu belirten Aydoğdu, "Düzenlenen yarışmada çocukların duygu ve düşüncülerini resim ve kompozisyona dökmelerinden çok mutlu olduk. Aksaray hep güzellikleri, iyilikleri ile yad edilsin. Başarılarımız daim olsun." diye konuştu.

Atakan ise toplum sağlığının korunmasında önemli etkenler arasında olan aşının önemine dikkat çekmek amacıyla bir süredir çeşitli çalışmalar yürüttüklerini vurguladı.

Program dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

- Öğrenciler atık malzemelerden kütüphane kurdu

Aksaray 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri atık malzemeleri değerlendirerek kütüphane kurdu.

Vali Hamza Aydoğdu ve İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal kütüphanenin açılışını yaptı.

Aydoğdu, burada yaptığı konuşmada, kütüphaneye hayran kaldığını belirterek öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.