Akşehir Belediyesi esnaf ve vatandaşlara İstiklal Marşı tablosu armağan etti

KONYA (AA) - Mehmet Akif Ersoy’un vefat yıldönümü ve İstiklal Marşı'nın kabulünün100. Yılı münasebetiyle, Akşehir Belediyesi esnaf ve vatandaşlara beş bin adet İstiklal Marşı tablosu hediye ettiAkşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’da...

27 Aralık 2021 Pazartesi 16:54
Akşehir Belediyesi esnaf ve vatandaşlara İstiklal Marşı tablosu armağan etti

KONYA (AA) - Mehmet Akif Ersoy’un vefat yıldönümü ve İstiklal Marşı'nın kabulünün100. Yılı münasebetiyle, Akşehir Belediyesi esnaf ve vatandaşlara beş bin adet İstiklal Marşı tablosu hediye etti

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’da yaptığı açıklamada milli ve manevi değerlerimizi yansıtan eserleriyle dün olduğu gibi bugün de bizleri aydınlatmaya devam eden Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u vefat yıldönümünde rahmet ve minnetle yad ettiğini belirtti.

Akşehir Belediyesi olarak Milli Şairimizin vefat yıldönümü ve İstiklal Marşı’mızın kabulünün100. Yılı münasebetiyle esnaf ve vatandaşlarımıza beş bin adet İstiklal Marşı’mızın yer aldığı tabloları armağan ettiklerini ifade eden Akkaya, şunları kaydetti:

"İnşallah Aziz Milletimiz her zaman olduğu gibi istiklaline sahip çıkacak bir daha İstiklal Marşı yazılmasına fırsat vermeyecektir. Milletimizin büyük fedakârlıkla ve inançla verdiği bağımsızlık mücadelesindeki duygu ve düşüncelerine eşsiz bir şekilde tercüman olan İstiklal Marşı’mızı kaleme alarak yorumlayan Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve bütün milli mücadele kahramanlarımızı rahmet ve minnetle bir kez daha anıyorum."

Anahtar Kelimeler:
İSTİKLAL MARŞI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.