Akşehir Belediyesinden kırsal mahallelere yatırım

- Akşehir'in daha önce köy statüsünde olan Çakıllar Mahallesi’nde belediye tarafından yaptırılan düğün salonunun inşaatı sürüyor

14 Ağustos 2018 Salı 14:15
Akşehir Belediyesinden kırsal mahallelere yatırım

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesinin, Büyükşehir Belediyesi Yasası ile mahalle yapılarak belediye hizmet sahasına dahil olan eski köy ve beldelerde yatırımlarını sürdürdüğü bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, daha önce köy statüsünde olan kırsal yerleşimlerden Çakıllar Mahallesi’nde yaptırılan düğün salonunun inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Akkaya, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Çakıllar Mahallesi'ne verdikleri sözü yerine getirebilmenin sevincini yaşadıklarını dile getirerek, "Bu salonumuzun inşaat bedeli KDV dahil 1 milyon liradır. Yemek ikramlı organizasyonlarda 600 kişilik, yemeksiz düğün ortamlarında ise 800 kişilik bir kapasiteye sahiptir. İnşallah bu yatırımımızda yıl sonu bitirilecektir." dedi.

Mahallede yaptırılan sentetik çim sahada futbol oynayan gençlerle de bir araya gelen Akkaya, bir süre onlarla futbol da oynadı.

Akkaya’ya, Belediye Fen İşleri Müdürü Ozan Küçük de eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
Düğün Salonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.