Akşehir Esnaf Kooperatifinde, Başkan Birol Abit güven tazeledi

KONYA (AA) - Akşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda, Birol Abit başkanlığa yeniden seçildi.Açık hava düğün salonunda yapılan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla...

14 Temmuz 2021 Çarşamba 11:30
Akşehir Esnaf Kooperatifinde, Başkan Birol Abit güven tazeledi

KONYA (AA) - Akşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda, Birol Abit başkanlığa yeniden seçildi.

Açık hava düğün salonunda yapılan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra, 2 bin 345 üyesi olan kooperatif için seçimlere geçildi.

Seçime tek liste olarak çıkan mevcut Başkan Birol Abit, oy çokluğuyla yeniden seçildi.

Akşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu'na da Birol Abit'in beraberinde, Kenan Ayaz, İbrahim Akkaya, Resul Türkmen ve Uğur Ergündüz seçildi.

Ayhan Köreken ve Bahri Duran Denetim Kurulu’na, Birol Abit, Kenan Ayaz, Resul Türkmen, Hakan Mırçık ve Taha Halit Şen de Üst Birlik Temsilcilikleri'ne seçildiler.

Anahtar Kelimeler:
AkşehirBirol Abit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.