Akşehir'de "Bir hareketine bakar hayat" projesi

KONYA (AA) - Akşehir'de İçişleri Bakanlığınca trafik güvenliğine dikkat çekmek için başlatılan "Bir Hareketine Bakar Hayat" projesi kapsamında bilgilendirme yapıldı.İlçe protokolü, Afyonkarahisar-Konya kara yolundaki Akşehir...

12 Kasım 2021 Cuma 14:53
Akşehir'de

KONYA (AA) - Akşehir'de İçişleri Bakanlığınca trafik güvenliğine dikkat çekmek için başlatılan "Bir Hareketine Bakar Hayat" projesi kapsamında bilgilendirme yapıldı.

İlçe protokolü, Afyonkarahisar-Konya kara yolundaki Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince koordine edilen uygulamada, durdurulan araçların sürücüleri ve araç içerisinde bulunan yolculara, emniyet kemeri kullanımının önemini hatırlatarak broşür verildi.

Trafikte seyir halindeyken emniyet kemeri takmanın yalnızca tek bir hareket gerektirdiği ve birçok kazada hayat kurtardığı vurgulanan uygulamaya, Akşehir Kaymakamı İsmail Küreci, Belediye Başkanı Salih Akkaya, Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Gök ve Emniyet Müdürü Mustafa Akdemir katıldı.

Anahtar Kelimeler:
TrafikUygulamaAkşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.