Akşehir'de "Herkes İçin Ruh Sağlığı Sergisi" sergisi açıldı

KONYA (AA) - Akşehir Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Akşehir Halk Eğitimi Merkezi'nin işbirliğiyle danışmanların rehabilitasyon çalışmaları kapsamında ürettiği ürünler, "Herkes İçin Ruh Sağlığı" sergisinde...

24 Mayıs 2022 Salı 14:51
Akşehir'de

KONYA (AA) - Akşehir Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Akşehir Halk Eğitimi Merkezi'nin işbirliğiyle danışmanların rehabilitasyon çalışmaları kapsamında ürettiği ürünler, "Herkes İçin Ruh Sağlığı" sergisinde beğeniye sunuldu.

Akşehir Devlet Hastanesi'ndeki serginin açılışını Akşehir Kaymakamı İsmail Küreci, Garnizon Komutanı Albay Tolga Yuvalı, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut yaptı.

Akşehir Halk Eğitimi Merkezi Usta öğreticileri ve hastalar tarafından yapılan sergide, ahşap, geri dönüşüm, alçı işleri, yağlı boya, örgü gibi ürünler sergilendi.

Anahtar Kelimeler:
AçılışSergi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.