Akşehir'de uyuşturucu operasyonu

KONYA (AA) - Akşehir'de polisin sokak satıcı ve kullanıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele bürosuna bağlı ekipler, kontrol amaçlı Yeni...

13 Temmuz 2021 Salı 15:08
Akşehir'de uyuşturucu operasyonu

KONYA (AA) - Akşehir'de polisin sokak satıcı ve kullanıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele bürosuna bağlı ekipler, kontrol amaçlı Yeni Mahalle'de park halinde duran şüpheli bir aracın yanına yaklaştıkları sırada, araçtan dışarı bir şey atıldığını fark etti.

Ekipler, atılan nesnenin 2 gram metamfetamin ile bong tabir edilen uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparat olduğunu tespit etti.

Polis araçta bulunan O.K., A.R.E. ve V.B'yi gözaltına alırken, zanlılardan O.K sorgusunda uyuşturucu madde ve aparatın kendisine ait olduğunu, polisi fark edince korktuğu için camdan dışarı attığını söyledi.

Gözaltına alınan şüpheliler haklarında yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
Uyuşturucu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.