Aladağlar Milli Parkı'nda ekipler nöbette

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Yahyalı ilçesindeki Aladağlar Milli Parkı'nda çıkan yangının ardından ilgili kuruluşlar anlık müdahale için 7 gün 24 saat nöbet tutuyor.Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi'nden yapılan yazılı...

04 Ağustos 2021 Çarşamba 11:39
Aladağlar Milli Parkı'nda ekipler nöbette

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Yahyalı ilçesindeki Aladağlar Milli Parkı'nda çıkan yangının ardından ilgili kuruluşlar anlık müdahale için 7 gün 24 saat nöbet tutuyor.

Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aladağlar Milli Parkı sınırlarında 28 Temmuz'da çıkan ve itfaiye ekiplerinin yanı sıra Doğa Koruma ve Milli Parklar ile yöre halkının çalışmaları sonucu söndürülen ve soğutma çalışmaları sona eren bölgede önlemler sürüyor.

Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ve Kayseri Orman İşletme Şube Müdürlüğü ekipleri anlık müdahale için 7 gün 24 saat nöbet tutmaya devam ederken, kolluk kuvvetleri de herhangi bir olumsuzluğun önüne geçmek için devriye geziyor.

Aladağlar Milli Parkı'nda 28 Temmuz'da çıkan yangın 30 Temmuz'da kontrol altına alınmıştı.

Anahtar Kelimeler:
YangınKayseriYahyalı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.