Altındağ Belediyesinden Siteler esnafına ücretsiz maske

Altındağ Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Siteler esnafına 3 bin ücretsiz maske dağıttı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, virüse karşı mahallelerin dezenfeksiyonunun yanı sıra esnafa...

05 Mayıs 2020 Salı 11:44
Altındağ Belediyesinden Siteler esnafına ücretsiz maske

 Altındağ Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Siteler esnafına 3 bin ücretsiz maske dağıttı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, virüse karşı mahallelerin dezenfeksiyonunun yanı sıra esnafa ücretsiz maske dağıtımı da yapılıyor.

Siteler esnafını ziyaret eden Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, halk sağlığını korumanın görevleri olduğunu belirtti.

Siteler'in Altındağ ve Ankara için ekonomik önemini vurgulayan Balcı, şunları söyledi:

"Buradan evine ekmek götüren binlerce insan var, onların aileleri var. İçerisinde bulunduğumuz zor günlerde bile emek veriyor, her ne kadar azalmış olsa da, üretmeye devam ediyorlar. Onların sağlığını korumak da bizim görevimiz. Bu nedenle Mobilyacılar Odası Başkanımız ile birlikte, bugün Siteler'de 3 bin adet koruyucu maskeyi ücretsiz olarak esnaf kardeşlerimize dağıttık."

Balcı'ya ziyareti sırasında Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Hüseyin Taklacı da eşlik etti.

Son Güncelleme: 05.05.2020 13:10
Anahtar Kelimeler:
Altındağ Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.