Altındağ ve Mamak'ta su kesintisi uygulanacak

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ve Mamak'ta su kesintisi uygulanacağını bildirdi.Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Altındağ ve Mamak'ı besleyen pompa istasyonlarında yapılacak kapasite...

15 Eylül 2021 Çarşamba 13:29
Altındağ ve Mamak'ta su kesintisi uygulanacak

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ve Mamak'ta su kesintisi uygulanacağını bildirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Altındağ ve Mamak'ı besleyen pompa istasyonlarında yapılacak kapasite artırımı nedeniyle bugün saat 23.00 ile yarın saat 23.00 arasında su kesintisi yapılacak.

Kesintiden Altındağ'da, Doğantepe, Battalgazi, Başpınar, Feridun Çelik, Beşikkaya, Karapürçek, Kavaklı, Tatlar ve Solfasol Mahalleleri, Mamak'ta ise Bostancık, Ekin, Başak, Karaağaç, Derbent, Araplar, Dostlar,Tepecik, Köstence Mahallelerinin tamamı ve Altıağaç, Hüseyingazi, Harman, Kayaş, Ortaköy ve Gökçeyurt mahallelerinin üst kotları etkilenecek.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.