Altındağ'da yaralı köpek tedavi altına alındı

ANKARA (AA) - Altındağ'da yaralı bulunan köpek tedavi altına alındı.Altındağ Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ihbar üzerine harekete geçen belediye ekipleri Kavaklı Mahallesi'nde yaralı halde bulunan sokak köpeğini tedavi...

16 Aralık 2020 Çarşamba 10:09
Altındağ'da yaralı köpek tedavi altına alındı

ANKARA (AA) - Altındağ'da yaralı bulunan köpek tedavi altına alındı.

Altındağ Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ihbar üzerine harekete geçen belediye ekipleri Kavaklı Mahallesi'nde yaralı halde bulunan sokak köpeğini tedavi için veterinere götürdü.

Belediye Başkanı Asım Balcı, köpeğin bulunduğunda iyi bir bakıma ihtiyacı olduğunu ve veterinerin gerekli tedaviyi yaptığını belirtti.

Köpeğin antibiyotik tedavisinin sürdüğünü, yaralarına pansuman yapıldığını aktaran Balcı, "Hayvan barınağımızda istirahat ediyor. Tedavisi tamamlandıktan sonra kısırlaştırılacak ve tekrar yaşam alanına bırakılacak. Şu anda gözetimimiz altında." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
AltındağYaralı Köpek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.