Amazon.com.tr’de "Bahar Fırsatları" başladı

İSTANBUL (AA) - Amazon.com.tr’nin elektronikten oyuncağa, modadan ev yaşam ürünlerine, spordan ofis ürünlerine kadar birçok farklı kategoride gerçekleştirdiği "Bahar Fırsatları" 18 Nisan'a kadar devam edecek.Markadan yapılan...

04 Nisan 2022 Pazartesi 13:56
Amazon.com.tr’de

İSTANBUL (AA) - Amazon.com.tr’nin elektronikten oyuncağa, modadan ev yaşam ürünlerine, spordan ofis ürünlerine kadar birçok farklı kategoride gerçekleştirdiği "Bahar Fırsatları" 18 Nisan'a kadar devam edecek.

Markadan yapılan açıklamaya göre, Amazon.com.tr’nin bu yıl 18 Nisan’a kadar devam edecek “Bahar Fırsatları” kampanyası başladı. Birçok kategoride kaçırılmayacak avantajların sunulduğu “Bahar Fırsatları” özel kampanyası, günlük ve saatlik özel tekliflerin yanı sıra indirimli ürünleri de Amazon müşterileriyle buluşturuyor.

Özel kampanya kapsamında uygulanan indirimler, oyuncaktan beyaz eşyaya, mutfak aletlerinden mobilyaya, elektronikten evcil hayvan ürünlerine, ev tekstilinden anne-bebek ve kitap gibi farklı kategorilerdeki seçili ürünlerde geçerli olacak.

Amazon Prime üyeleri ise her zaman olduğu gibi “Bahar Fırsatları” döneminde de ücretsiz teslimat avantajından faydalanabilecek. Ayda sadece 7,90 TL’ye minimum sepet tutarı olmaksızın aynı gün, ertesi gün ve iki günde teslimat seçenekleriyle ücretsiz ve hızlı teslimatı sunan Amazon Prime’a amazon.com.tr/prime adresinden üye olunabiliyor. Bahar Fırsatları kampanyasına ise Amazon.com.tr/fırsatlar ve Amazon mobil uygulaması üzerinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.