Ambulans helikopter 4 günlük bebek için havalandı

KAYSERİ (AA) - Giresun'da doğumunun ardından kalp damarlarında sorun yaşayan 4 günlük bebek, tedavi için ambulans helikopterle Kayseri'ye getirildi.İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 4 gün önce Giresun'da dünyaya...

26 Ocak 2019 Cumartesi 13:27
Ambulans helikopter 4 günlük bebek için havalandı

KAYSERİ (AA) - Giresun'da doğumunun ardından kalp damarlarında sorun yaşayan 4 günlük bebek, tedavi için ambulans helikopterle Kayseri'ye getirildi.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 4 gün önce Giresun'da dünyaya gelen bebeğin kalp damarlarında rahatsızlığı bulunduğu belirlendi.

İleri tedavisi ve acil müdahale nedeniyle Kayseri Şehir Hastanesine gönderilmesi kararı alınan bebek için ambulans helikopter talep edildi.

Helikopterle Kayseri'ye 3,5 saate getirilen bebek, Kayseri Şehir Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Servisinde tedavi altına alındı.

Anahtar Kelimeler:
Kayseri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.