Anaç keçi ve koyun desteği ödemeleri başladı

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde anaç koyun ve keçi desteklemeleri kapsamında ilçe genelinde 2 milyon 354 bin TL ödeme yapılacağı bildirildi. İlçe Tarım Orman Müdürü Yavuz Ekici, yaptığı açıklamada, anaç koyun ve keçi desteklemeleri...

17 Mart 2019 Pazar 16:07
Anaç keçi ve koyun desteği ödemeleri başladı

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde anaç koyun ve keçi desteklemeleri kapsamında ilçe genelinde 2 milyon 354 bin TL ödeme yapılacağı bildirildi.

İlçe Tarım Orman Müdürü Yavuz Ekici, yaptığı açıklamada, anaç koyun ve keçi desteklemeleri kapsamında çiftçilere ödemeler yapılmaya başladığını belirtti.

İlçe genelinde hayvan üreticileri ve çiftçiler için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ve çiftçileri de yeniliklerle tanıştırmaya çalıştıklarını ifade eden Ekici, yapılan ödemelerin küçük rakamlar olmadığını toplamda 354 çiftçinin ödemelerden faydalanacağını kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
DestekKoyunAnaç Keçi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.