Anadolu Ajansı 98 yaşında

- ASO Başkanı Özdebir: - "Anadolu Ajansı, Türk basınının gelişmesine katkı sağlayan, tarafsız ve nitelikli habercilik anlayışından taviz vermeden aynı ilke ve anlayış doğrultusunda halkımıza hizmet sunmaktadır"

06 Nisan 2018 Cuma 10:38
Anadolu Ajansı 98 yaşında

ANKARA (AA) - Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Anadolu Ajansının (AA) Türk basınının gelişmesine katkı sağlayan, tarafsız ve nitelikli habercilik anlayışından taviz vermeden aynı ilke ve anlayış doğrultusunda Türk halkına hizmet sunduğunu belirtti.

Özdebir, AA'nın 98. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı'ya tebrik mesajı gönderdi.

Türkiye'nin ulusal ve uluslararası seviyede güvenilir haber ağı olan AA'nın 6 Nisan 1920'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından, İstiklal mücadelesinin güçlü sesi olarak kurulduğunu anımsatan Özdebir, şunları kaydetti:

"Geçmişte olduğu gibi bugün de Türkiye'nin dünyadaki sesi olan AA, Türk basınının gelişmesine katkı sağlayan, tarafsız ve nitelikli habercilik anlayışından taviz vermeden aynı ilke ve anlayış doğrultusunda halkımıza hizmet sunmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti'nin her aşamasına tanıklık eden, Türkiye'nin sesini dünyaya duyuran ve doğru haberciliğin öncüsü AA'nın 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Ajansın bugünlere gelmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve başarılı nice yıllar diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
AANurettin ÖzdebirKuruluş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.