Anadolu Üniversiteler Birliğinin dönem toplantısı Kırşehir'de yapılacak

KIRŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversiteler Birliğinin dönem toplantısı, YÖK Başkanı Erol Özvar'ın da katılımıyla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde (KAEÜ) düzenlenecek.KAEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 12 üyesi bulunan...

10 Kasım 2021 Çarşamba 11:21
Anadolu Üniversiteler Birliğinin dönem toplantısı Kırşehir'de yapılacak

KIRŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversiteler Birliğinin dönem toplantısı, YÖK Başkanı Erol Özvar'ın da katılımıyla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde (KAEÜ) düzenlenecek.

KAEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 12 üyesi bulunan Anadolu Üniversiteler Birliğinin dönem toplantısı 15 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

YÖK Başkanı Özvar ve birlik üyesi üniversitelerin rektörlerinin katılacağı toplantıda, KAEÜ Eğitimde Kalite Güvence Sistemi Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek "Eğitimde Kalite Güvence Sistemi", Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk de "Bütünleşik Kalite Sistemi" sunumlarını gerçekleştirecek.

Toplantının ardından YÖK Başkanı Özvar ve konuk rektörler, Ahi Evran Külliyesi, Neşet Ertaş Kültür Evi ve Kaman Japon Bahçesi'ni ziyaret edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.