Anadolu Üniversitesi Açıköğretim dönem sonu sınav sonuçları açıklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Sistemi'nin 21 ve 22 Mayıs'ta yapılan dönem sonu sınavı sonuçları açıklandı.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de 81 il, 29 ilçe ve KKTC'de Lefkoşa...

01 Haziran 2022 Çarşamba 12:03
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim dönem sonu sınav sonuçları açıklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Sistemi'nin 21 ve 22 Mayıs'ta yapılan dönem sonu sınavı sonuçları açıklandı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de 81 il, 29 ilçe ve KKTC'de Lefkoşa olmak üzere 129 sınav merkezinde 4 oturumda gerçekleştirilen 2021-2022 bahar dönemi açıköğretim, iktisat ve işletme fakültesi dönem sonu sınavı sonuçları ilan edildi.

Öğrenciler sınav sonuçlarına "aosogrenci.anadolu.edu.tr" internet adresinden erişebilecek.

Sınav sonuçlarına ilişkin itirazlar, 3 Haziran Cuma günü saat 17.30'a kadar öğrenci otomasyonundan gerçekleştirebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.