Anadolu Üniversitesi Rektörü Fuat Erdal'dan Eskişehirspor'un hatıra ormanı projesine destek

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören'i ziyaret ederek Eskişehirspor’un başlattığı "Hatıra Ormanı Kampanyası" için bin fidan bağışı yaptı.AÜ'den...

03 Mart 2021 Çarşamba 16:16
Anadolu Üniversitesi Rektörü Fuat Erdal'dan Eskişehirspor'un hatıra ormanı projesine destek

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören'i ziyaret ederek Eskişehirspor’un başlattığı "Hatıra Ormanı Kampanyası" için bin fidan bağışı yaptı.

AÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Erdal, Eskişehir’e katkı sunacak kampanyaların her zaman destekçisi olduğunu belirterek, Orman Bölge Müdürlüğü ve Eskişehirspor işbirliğiyle gerçekleştirilen proje ile kentin nefes alacağını söyledi.

Açıklamada, Prof. Dr. Fuat Erdal'ın şu cümlelerine yer verildi:

"Bir Anadolu kulübü olarak Türkiye futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Eskişehirspor, her Eskişehirli gibi benim için de bir futbol takımından hep daha fazlası olmuştur. 1965 yılından beri Eskişehir, hiçbir zaman Eskişehirspor’dan ayrı düşünülmemiştir. Tüm Türkiye’nin bildiği gibi Eskişehirlilerin ve Eskişehir ile bir bağı olan herkesin gönlünde sadece Eskişehirspor sevdası vardır. Benim için de Eskişehir demek aynı zamanda Eskişehirspor demektir. Bilindiği gibi ÜniESES, üniversiteler bünyesinde resmi anlamda faaliyet gösteren ilk öğrenci topluluğu olarak Anadolu Üniversitesi bünyesinde kurulmuştur ancak bugün ben Anadolu Üniversitesi Rektörü Fuat Erdal olarak değil, Eskişehir’in evladı, Eskişehirspor taraftarı Fuat Erdal olarak buradayım."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.