Anadolu Üniversitesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesinin (AÜ) uzaktan öğretim sistemi iktisat, işletme ve açıköğretim fakültelerinden 2021-2022 akademik yılında mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.Yağışlı hava nedeniyle Eskişehir Teknik Üniversitesi...

12 Haziran 2022 Pazar 14:15
Anadolu Üniversitesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesinin (AÜ) uzaktan öğretim sistemi iktisat, işletme ve açıköğretim fakültelerinden 2021-2022 akademik yılında mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.

Yağışlı hava nedeniyle Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Salonu'nda yapılan törene mezunlar, yakınları, AÜ Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ve diğer ilgililer katıldı.

Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelirken uçağını kaçıran İİBF Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olan Hasanova Halice, bir gün sonra yaklaşık bin 200 öğrencinin katıldığı mezuniyet törenine katıldı.

Fakültenin dün gerçekleştirilen mezuniyet törenine yetişemediğini ifade eden Halice, "Maalesef uçağı kaçırdım, hızlı trene de bilet bulamadım. Dünkü töreni kaçırdım ama bugün düzenlenene yetiştim. Mezun olduğum için çok heyecanlı ve mutluyum."dedi.

Anadolu Üniversitesi'nin Hukuk Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Engelliler Entegre Yüksek Okulu ile Eskişehir Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olan yaklaşık bin 200 kadar öğrenci, kep atıp mezuniyet sevinçlerini aileleri ve arkadaşlarıyla paylaştı.

Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

"Sevgili öğrencilerimiz bugün sizin güzel gününüz. Yıllar boyunca kampüsümüzde bir yandan derslere girerken, öte yandan da pek çok kültür, sanat ve spor faaliyetine katıldınız. Bugüne ulaşabilmek için yoğun bir emek ve gayret sarf ettiniz. Öte yandan güzel dostluklar edindiniz ve güzel anılar biriktirdiniz. Ne mutlu ki ülkemizin güzide öğrenci şehri olan Eskişehir'de öğrencilik yıllarınızı geçirerek üniversitemizden mezun olmanın gururunu yaşıyorsunuz."

Bölümlerinde birinci olan öğrencilerin konuşmalarının ardından mezun öğrenciler, hep birlikte keplerini havaya atarak, sevinçlerini arkadaşları ve aileleriyle paylaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.