Anadolu Vakfının "Değerli Öğretmenim Projesi" kapsamında öğretmenlere eğitim verildi

KIRIKKALE (AA) - Anadolu Vakfının "Değerli Öğretmenim Projesi" kapsamında Kırıkkale'de 195 öğretmene "ritimle öğrenme" eğitimi verildi.Anadolu Vakfından yapılan açıklamada, sürekli zenginleştirilen tamamlayıcı...

04 Aralık 2020 Cuma 14:07
Anadolu Vakfının

KIRIKKALE (AA) - Anadolu Vakfının "Değerli Öğretmenim Projesi" kapsamında Kırıkkale'de 195 öğretmene "ritimle öğrenme" eğitimi verildi.

Anadolu Vakfından yapılan açıklamada, sürekli zenginleştirilen tamamlayıcı eğitimlerle Türkiye'nin dört bir yanındaki öğretmen, idareci ve öğrencilerle buluşmaya devam edildiği belirtildi.

Kovid-19 pandemisi nedeniyle online platformlarda sürdürülen proje kapsamında Kırıkkaleli öğretmen ve idarecilere "ritimle öğrenme" eğitimi verildiği aktarılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Proje kapsamında verilen eğitimler, İl Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliği ile uzaktan erişim uygulamaları üzerinden devam ediyor. İçeriğine Erasmus+ Ka1-Ka2 Proje Yazma, Peer To Peer (P2p) Birebir Eğitimde Mandela Etkisi, NLP (Neuro-Linguistic Programming) Teknikleri, Zihin Haritalama (Mind Mapping), Sosyal Ben - Sosyal Biz, Resilience Esneklik ve Direnç isimli yeni eğitimlerin eklendiği proje, eğitim sistemine araştıran, sorgulayan, toplumsal sorunlara duyarlı ve çözüm odaklı, özgüven sahibi, mesleki yeterliliğe sahip, kişisel gelişimin sürekliliğini önemseyen, evrensel değerleri dikkate alan bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor."

Proje kapsamında 6 yılı aşkın sürede 53 ilde 150 binin üzerinde öğretmene ulaşıldığı belirtilen açıklamada, bugüne kadar 3 binin üzerinde proje başvurusunun alındığı ve gerçekleştirilen 9 yarışma ile 240'tan fazla ödül verildiği kaydedildi.​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.