Anadolu Yayıncılar Derneği Yönetimi Numan Kurtulmuş'u Ziyaret Etti

Anadolu yayıncılar Derneği (AYD) Başkanı Sinan Burhan ve yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti. Ziyarette Anadolu Medyasının sorunları konuşuldu. Görüş alışverişinde bulunuldu.

08 Aralık 2022 Perşembe 13:12
Anadolu Yayıncılar Derneği Yönetimi Numan Kurtulmuş'u Ziyaret Etti

Sinan Burhan, Anadolu Yayıncılar Derneği Yönetimini kabulünden dolayı AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'a teşekkür etti. Burhan, Yerel medyanın beklentilerini Kurtulmuş'a aktardı.

Sinan Burhan, burada yaptığı konuşmada Yerel medyanın artık çok güçlü bir yapısı olduğunu, fakat TÜRKSAT ücretleri, Kamu reklamları, Basın İlan Kurumu'ndan pay ve yeni internet yasası olmak üzere bir çok başlıkta beklentileri olduğunu ifade etti. 

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş ise ziyaretleri için AYD Yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar dileyerek, uzun yıllardır yerel medyanın yanında olduğunu söyledi. 
Kurtulmuş, Anadolu medyasının zor koşullarda büyük işler başardığını belirterek, "Türkiye'nin sıkıntılı dönemlerinde Anadolu medyasının duruşunu iyi biliyoruz. Yerel medya bizim için ayrı bir önem taşıyor. Her gittiğim ilde yerel medya mensupları ile fırsat buldukça bir araya geliyorum. Anadolu Medyasının her zaman yenında yer almaya devam edeceğiz" dedi. 
Yerel medya temsilcileri söz olarak Numan Kurtulmuş'a ayrı ayrı taleplerini ilettiler. 

Ziyarete, AYD Başkanı Sinan Burhan'ın yanısıra yönetimde yer alan, Çay TV'den Hasan Yavuz Bakır, Kon TV'den Nurettin Bay, Altaş TV'den Doğan Deniz, Kanal Urfa'dan Abdurrahim Toru, Merhaba Gazetesi'nden Semra Aman Akyürek, Vitrin Haber'den Serhat Özşahin, Sakarya Gazetesi'nden Mücahit Erdal, MHA'dan Çetin Altan, Olcay Eşki ve  Ahmet Karaarslan, katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.