Anıtkabir'de dalgalanan bayrak Ulaş'a getirildi

SİVAS (AA) - Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'de 11-18 Ocak 2021 tarihlerinde dalgalanan Türk bayrağı, Ulaş ilçesine getirildi.Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali Işıkver'in isteği üzerine...

16 Mart 2021 Salı 11:32
Anıtkabir'de dalgalanan bayrak Ulaş'a getirildi

SİVAS (AA) - Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'de 11-18 Ocak 2021 tarihlerinde dalgalanan Türk bayrağı, Ulaş ilçesine getirildi.

Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali Işıkver'in isteği üzerine Anıtkabir'de 11-18 Ocak tarihlerinde dalgalanan Türk bayrağı Anıtkabir Komutanlığı yetkililerince ilçeye gönderildi.

Işıkver, AA muhabirine, öğrencileriyle Anıtkabir'i ziyaret ettiğini, burada Anıtkabir'deki bayrağı ilçede göndere çekme arzularını yetkililere ilettiklerini söyledi.

Anıtkabir Komutanlığına yaptıkları başvuru üzerine şanlı Türk bayrağının okula gönderildiğini anlatan Işıkver, "Bayrağımızın ilçemizde dalgalanacak olmasından dolayı okul olarak çok mutluyuz ve gurur duyuyoruz." dedi.

Işıkver, bayrağı Kaymakam Cengiz Nayman'a teslim etti.

Işıkver'e teşekkür eden Nayman, "Değeri bizim için çok büyük olan bu bayrağın Ulaş'ta dalgalanıyor olması tabi ki bizim için gurur verici. Bayrağı, özellikle özel günlerde hükümet konağımıza asarak hak ettiği değeri vereceğiz." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
BayrakSivasUlaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.