Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrenciler için yarıyıl tatili etkinlikleri düzenleyecek

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatilinde öğrenciler için çocuk festivali, kültürel etkinlikler ve eğitsel atölyeler düzenleyecek.Belediyeden yapılan açıklamaya göre başkentli öğrenciler, 24 Ocak-6 Şubat tarihleri...

22 Ocak 2022 Cumartesi 12:57
Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrenciler için yarıyıl tatili etkinlikleri düzenleyecek

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatilinde öğrenciler için çocuk festivali, kültürel etkinlikler ve eğitsel atölyeler düzenleyecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre başkentli öğrenciler, 24 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında tiyatrodan eğitici atölyelere kadar düzenlenecek çok sayıda etkinlikle hem eğlenecek hem öğrenecek.

Bu kapsamda öğrenciler için ANFA Genel Müdürlüğü'ne bağlı Feza Gürsey Bilim Merkezinde 30 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında merak duygusu ve el becerileri geliştirecek atölyeler düzenleyecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Başkent Tiyatroları, 24 Ocak-16 Şubat tarihleri arasında "Bana Bir Masal Anlat", "Harikalar Mutfağı" ve "Otobüs Durağında 3 Bencil" adlı çocuk oyunlarını Ankara ve ilçelerindeki Aile Yaşam Merkezlerinde (AYM) halka açık sahneleyecek.

Etkinlikler kapsamında başkentli çocuklar için 1-2 Şubat tarihleri arasında Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda dans, tiyatro, spor gösterileri, atölye çalışmaları ve resim çalışmalarının yer aldığı festival düzenlenecek.

Son Güncelleme: 22.01.2022 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.