Ankara Büyükşehir Belediyesinden, atık kağıt toplayan iki kız çocuğuna hediye akülü araba

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, akülü arabaya binen çocuklara özendikleri anlaşılan görüntüleri sosyal medyada yer alan atık kağıt toplayan iki kız çocuğuna akülü araba hediye etti.Alınan bilgiye göre, bir aile çocuklarını...

14 Haziran 2021 Pazartesi 16:27
Ankara Büyükşehir Belediyesinden, atık kağıt toplayan iki kız çocuğuna hediye akülü araba

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, akülü arabaya binen çocuklara özendikleri anlaşılan görüntüleri sosyal medyada yer alan atık kağıt toplayan iki kız çocuğuna akülü araba hediye etti.

Alınan bilgiye göre, bir aile çocuklarını akülü araba kullanırken izlediklerini fark ettikleri iki kız çocuğuna şefkat gösterdi. Aile, bu çocukları da kendi çocuklarının akülü arabasına bindirdi. O anların görüntüsü ise sosyal medyada paylaşıldı.

Görüntüleri izleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de akülü arabaya bindirilen kız çocukların atık kağıt toplayan Telafer Türkmeni ailenin mensubu olduğunu belirledi.

Dedelerinin bakımını üstlendiği bildirilen çocuklara Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri gıda desteğinde bulundu.

Ekipler ayrıca çocuklara sürpriz yaparak, akülü araba hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.