Ankara Büyükşehir Belediyesinden çiftçilere mısır ve yonca tohumu desteği

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki çiftçilere yüzde 90'ı hibe yüzde 10'u da katkı payı olmak üzere, mısır ve yonca tohumu desteği verildiğini bildirdi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Kırsal Hizmetler...

06 Nisan 2021 Salı 11:39
Ankara Büyükşehir Belediyesinden çiftçilere mısır ve yonca tohumu desteği

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki çiftçilere yüzde 90'ı hibe yüzde 10'u da katkı payı olmak üzere, mısır ve yonca tohumu desteği verildiğini bildirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerince yüzde 10'u katkı payı yüzde 90'ı da hibe olmak üzere, 25 ilçede tarımla uğraşan 2 bin 934 çiftçiye tohum dağıtıldığı belirtildi.

Çiftçilerin 1319'una 96 bin kilogram mısır, 1615'ine de 150 bin kilogram yonca tohumu verildiği kaydedildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da tohum dağıtımına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden "Toprağı işleyen ve üreten çiftçilerimizi destekliyor, üretimleri kazanca dönüşüp yüz güldürsün diye çalışıyoruz. Çiftçilerimizin bereketi, Ankaramızın mutluluğu olacak." ifadelerini paylaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.