Ankara Büyükşehir Belediyesinden esnaf odaları seçimlerine ilişkin açıklama:

- "Tüm oda seçimlerinde esnafımızın hür iradesi ile tercihlerini kullanması ve seçim sonrası kaybeden taraftakilerin hiçbir baskıya maruz kalmaması için yönetmeliğin bize verdiği tüm yetkiyi kullanacağız"

06 Ocak 2022 Perşembe 19:52
Ankara Büyükşehir Belediyesinden esnaf odaları seçimlerine ilişkin açıklama:

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte yapılacak esnaf odaları seçimlerine ilişkin, "Tüm oda seçimlerinde esnafımızın hür iradesi ile tercihlerini kullanması ve seçim sonrası kaybeden tarafta olanların hiçbir baskıya maruz kalmaması için yönetmeliğin bize verdiği tüm yetkiyi kullanacağımızın bilinmesini isteriz." duyurusunda bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, belediyenin özellikle salgın döneminde esnafla dayanışma içerisinde olduğu, kimsenin mağdur olmaması için gayret ettiği belirtildi.

Salgın döneminde dayanışmanın en güzel örneklerinin esnafla birlikte sergilendiği ifade edilen açıklamada, bundan sonra da yeni projelerle esnafın yanında olunacağı vurgulandı.

Açıklamada şöyle denildi:

"Büyükşehir Belediyesi olarak tüm oda seçimlerinde esnafımızın hür iradesi ile tercihlerini kullanması ve seçim sonrası kaybeden tarafta olanların hiçbir baskıya maruz kalmaması için yönetmeliğin bize verdiği tüm yetkiyi kullanacağımızın bilinmesini isteriz. Kurum olarak önceliğimiz kimin aday olacağı ya da seçimi kazanacağı değil, esnafımızın mutluluğu ve huzurudur. Kim kazanırsa kazansın, esnafımız için alınacak her olumlu kararın arkasında duracağız ve sonuna kadar desteğimizi sürdüreceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.